Nije razrešeno koji je uzrok nasilnog ponašanja mladića

BANJALUKA: Milan D. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče u banjalučkom naselju Obilićevo sekirom polupao automobil u kojem su bile 2 devojke.

Kako saznaje Glas Srpske, lupanje i galama uznemirila je meštane Ulice carice Milice u Obilićevu, a da nešto nije u redu, shvatili su kada je devojka vrištala i molila da je pusti.

- Devojke su se zatvorile u automobil i vikale na njega, a on je bio napolju i sekirom je lupao šajbe na vozilu, a zatim je počeo da udara i po limu - ispričali su stanari obližnje zgrade koji su bili svedoci ovog napada.

Kako su kazali za Glas Srpske, prvo su pomislili da su se mladići potukli na ulici.

- Nismo znali šta se dešava, jer buka nije prestajala, a onda smo čuli ženu koja je vikala na muškarca i uporno mu govorila: 'Pusti me, pusti me!' - kazali su meštani.

Oko njih su se krenuli okupljati građani kada je mladić pobegao sa sekirom.

- Tada je stiglo policijsko vozilo i čuo sam da su ga uhvatili nekoliko ulica dalje od naše zgrade - kazao je Banjalučanin koji nije želio da mu objave ime.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da im je slučaj prijavljen u 21.15 časova.

- M. D. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari", kazali su u banjalučkoj policiji ne iznoseći detalje.

Još nije razrešeno da li su se devojke i osumnjičeni znali odranije, te koji je uzrok nasilnog ponašanja ovog mladića.

Autor: glassrpske.com

#BANJALUKA

#Milan D.

#devojke

#napad

#sekira