Crveno-beli u problemima

Crvena zvezda večeras počinje novu sezonu i odbranu šampionskog prstena ABA lige.

Od 20.00 časova u Pioniru dočekuju ekipu Splita i to u oslabljenom sastavu bez čak 6 igrača.

Trener Dejan Radonjić neće moći da računa na Erona Vajta, koji zbog loma ruke neće igrati do kraja godine, a uz njega i na Ognjena Dobrića, koji nije odigrao nijedan pripremni meč. Takođe, povređeni su i Branko Lazić, Stefan Lazarević, Dejan Davidovac i Nejt Volters.

Trener crveno-belih izjavio je:

- Gotovo sigurno ćemo nastupiti bez većeg broja igrača: Vajt je van trenažnog procesa zbog povrede koju je zadobio još protiv Panatinaikosa i očekujemo ga za nekoliko meseci. Dobrić i Lazić u najboljem slučaju će trenirati za desetak dana, Davidovac polako izlazi iz povrede i videćemo kada će nam se priključiti sledeće nedelje. Lazarević i Volters su bez košarkaškog treninga sa ekipom, a pod znakom pitanja je i Uskoković.

- Sve ovo navodi da smo pripreme za ovaj meč izveli u neočekivanim okolnostima. Morali smo da pronađemo način da radimo kako želimo. Međutim, bez obzira na sve želimo pobedu. Znamo da će tokom ove sezone biti prilike da pozivamo navijače da prepoznaju trenutak i pomognu nam kada je važno, ali očekujemo da budu u što većem broju sutra uz nas i da daju podršku momcima koji će sutra igrati - rekao je trener crveno belih za klupski sajt.

Autor: redportal.rs

#ABA Liga

#Kosarka

#kk partizan