Savo je Adriani bio profesor u školi

Pevačica Teodora Džehverović pre nekoliko dana oženila je brata Savu Džehverovića, koji je u brak stupio sa višegodišnjom partnerkom Adrianom Kadar. Sava i Adriana upoznali su se kada je on došao da predaje francuski u njenoj školi.

Nakon što je otišao iz škole, jer je radio kao profesor na zameni, stupili su u kontakt i započeli vezu kada je Adriani bilo svega 15 godina, zbog čega su uvek nailazili na osudu i negativne komentare.

Kada je Adriana napunila 18 godina, Savo ju je verio, a pre nekoliko dana napravili su bajkovito venčanje. Nekoliko fotografija sa svadbe objavili su i na zajednički profil na Instagramu. 🔽

View this post on Instagram

A post shared by Sava & Adriana (@nobasiccouple)

IZVOR: IG / @nobasiccouple

Teodora Džehverović je na svadbi svog brata nosila dugu haljinu u upečatljivoj narandžastoj boji, a uz fotografiju u pomenutoj kombinaciji napisala je:

- Danas sestro, ženiš svoga brata.

View this post on Instagram

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

IZVOR: IG / @teodoradzehverovic

- Sad, iskreno da kažem, baš me zabole, ali onako baš, zato što sam presrećna i zato što mi je tako lepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me uvo za nekog tamo ko sedi za kompijuterom i piše hejt komentare - izjavila je Adriana jednom prilikom na Instagramu na pitanje pratilaca o negativnim komentarima na njihovu vezu, kako prenosi Blic.

Autor: redportal.rs

#Adriana Kadar

#profesor

#savo džehverović

#svadba

#teodora džehverović