Džejms Marsden će posle 15 godina ponovo zasukati kraljevske rukave

Poznati 48-godišnji američki glumac Džejms Marsden, kojeg smo često viđali u holivudskim filmovima tokom 2000-ih godina, ovih dana je potpisao ugovor sa Diznijem o snimanju nastavka filma Začarana (2007) koji ga je u dobroj meri pogurao u njegovoj karijeri.

Da podsetimo, u ovoj neobičnoj komediji koja je bila mešavina diznijevske bajke i komedije, on je glumio princa na belom konju, odnosno princa Edvarda, zajedno uz Ejmi Adams, Patrika Dempsija i Suzan Sarandon, koja je tumačila lik zle kraljice i veštice Narise u ovom ostvarenju.

IZVOR: YT / TheFantasyCentral

Priče o snimanju nastavka su kružile već duže vreme, ali se čini da su se konačno sve kockice poklopile, tako da je predviđeno bi ovaj film trebalo da se emituje na kanalu Dizni + sledeće godine. Sudeći po informacijama na sajtu IMDb.com, nastavak bi trebalo da se zove Razočarana (Disenchanted) a radnja bi trebalo da se odvija oko princeze Žizele koja posle 10 godina od kad je ostvarila sreću do kraja života počinje da preisputuje svoje odluke iz prošlosti, što će dovesti do problema i u stvarnom svetu, ali i u bajkovitoj zemlji odakle je došla, Andalaziji.

Upitan kako se oseća povodom snimanja nastavka, Marsden je bio surovo iskren.

- Nikad se nisam osećao matorije. Petnaest godina nije period koji želite da prođe za snimanje nastavka filma u kojem ste glumili 'princa na belom konju'. Vratite se na snimanje, i imate stomak i debeo podbradak - rekao je glumac za časopis ET.

Ipak, sudeći po njegovim najnovijim fotografijama, za potrebe snimanja Džejms se prilično doveo u red, budući da očigledno mesecima nije izlazio iz teretane.

Foto: etonline.com/printscreen

Kako sam kaže, dugo su se kolale priče o snimanju, tako da je tokom poslednjih 15 godina više puta pomislio da će snimanje konačno početi, ali se to na kraju nije dogodilo.

- Konačno, kad su prošle godine rekli da će stvarno snimati, rekao sam: 'U redu, izgleda da ovaj put to stvarno misle' - dodao je glumac, i po svemu sudeći, ovoga puta je bio u pravu.

Da podsetimo, prvi film sa princom Edvardom i ostalim članovima ekipe je pobrojao sve simpatije gledalaca, a često se prikazivao i na našim televizijama.

Nadamo se da nas ovaj nastavak neće razočarati.

IZVOR: YT / JohnnyFrickinRico

Autor: redportal.rs

#džejms marsden

#princ na belom konju

#začarana