Sve što je dobro i sve što je loše u Zvezdi njegova je zasluga?

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić gostovao je danas u jutarnjem programu na TV Prva.

Govorio je o aktuelnom trenutku i stanju u šampionu Srbije, derbiju, evropskim utakmicama, finansijskim uslovima u klubu.

Terzić je prokomentarisao brojna osporavnja koja na njegov i račun ostalih članova rukovodstva dolaze od strane simpatizera kluba na društvenim mrežama, a odnose se na finansije, pojačanja i ukupno poslovanje Crvene zvezde.

- Odlazim iz kluba prvi put kada Crvena zvezda ne bude bila šampion. Sve što se dobro desilo Crvenoj zvezdi u prethodnom periodu moja je zasluga. Ja sam birao igrače, trenere, skaute, ja sam doveo Kataija, Ivanića, Borjana. Isto tako za sve što se loše desi odgovornost je moja. A ja sam vrlo odgovoran čovek. Ako u maju ne budemo šampioni, neće to biti greška Dejana Stankovića, nego moja. Ja sam ga doveo - poručio je Zvezdan Terzić tokom gostovanja na TV Prva.

U situaciji kada Partizan ima 2 boda prednosti koja je zadržao i nakon 1. ovosezonskog derbija, čini se da ćemo imati najneizvesniju šampionsku trku još od 2. sezone Miodraga Božovića na klupi crveno-belih, kada je Partizan preoteo titulu večitom rivalu u poslednjih nekoliko kola.

Terzić je govorio i o načinu na koji je Crvena zvezda isplivala iz stanja pred bankrotom, a njegovo gostovanje već je postalo predmet brojnih šala na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)

IZVOR: IG / @negujmosrbski

Autor: redportal.rs

#Zvezde

#terza

#terza odlazi

#terza ostavka

#terzić

#terzić odlazi

#zvezda

#zvezdan