Janjuš se slikao sa psom Ane Korać, a ona sutradan išla na abortus 😏

Bivša zadrugarka o kojoj se gotovo svakodnevno priča i u Zadruzi 5 Maja Marinković tokom sinoćne večeri gostovala je u emisiji AmiG Show, gde je govorila o svom abortusu, o kome se u proteklom periodu dosta pisalo.

Naime, Maja je tokom emisije potvrdila da je bila u drugom stanju sa Janjušem, ali da nije želela da pokreće tu temu u medijima.

- Ti si zaista bila u drugom stanju - upitao je Ognjen Maju.

- Da... Sa njim... Nisam želela da pokrećem tu temu jer mi je zaista bilo neprijatno, jako sam se loše osećala psihički zbog toga što se dešavalo, ali i zbog osude ljudi nisam želela to da pričam u emisji kada je on bio tamo, jer videli ste svi na superfinalnoj večeri šta se izdešavalo sa mojim ocem - rekla je bivša zadrugarka, pa dodala:

- Posle par dana kada smo izašli nije mi bio redovan ciklus i kupila sam test. Ana Bulatović, moja drugarica, je tada bila pored mene. Test je bio pozitivan, ja nisam znala šta da radim u tom trenutku s obzirom na to da sa njim nisam imala nikakvu komunikaciju, niti sam želela da je ostvarim. Rekla sam njoj da ga pozove, ona ga je pozvala, a on je rekao: "Dobro, javiću se.", dok je sutradan promenio broj telefona - pričala je Maja i potom kazala da je preko jedne osobe, koja nije deo javnog života, uspela da nađe njegov broj i da se nađe sa njim, kako bi videli šta da uradi.

Foto: Printscreen YouTube / AmiG Show

- Našli smo se u jednoj prostoriji nas troje da vidimo kako da rešimo taj problem, gde je on rekao da ne želi da mu dete bude Željko Kulić, što mislim da je jako ružno, jer je on prvenstveno otac jednog deteta. Rekao je: "Ako hoćeš rodi, ne zanima me, ja te do 9 meseca neću ni viđati".

Takođe, Maja je dodala da je iz Zadruge izašla bez honorara i da mu tih 30.000 dinara ne bi ni uzela da je imala novac, a nije smela da kaže ocu.

- Shvatila sam da je tako najbolje za oboje, jer on nije hteo da čuje za tu priču. Ja sam želela da zadržim dete, ali on nije hteo da čuje za to!

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: redportal.rs

#abortus

#dete

#janjuš

#maja marinkovic

#trudnoća