Njihov dečak stavljen je na respirator

Poznate rijaliti zvezde Lusi Meklenburg i Rajan Tomas pronašli su svog sina u svom krevetiću, modrog u licu, prenosi Srbija danas.

Odmah su se sjurili na odeljenje intenzivne nege.

Ovo traumatično iskustvo roditelji malog Romana su imali pre nedelju dana, a sada su proslavili povratak kući sada zdrave bebe.

Bivša zvezda rijaliti programa Towie Lusi, opisala je zastrašujući trenutak kada je zatekla 18-mesečnog Romana. Ovo je opisala kao najgoru noćnu moru svakog roditelja.

- Kao što su neki od vas primetili da u poslednje vreme nismo bili aktivni na društvenim mrežama. Pre nešto više od nedelju dana pronašla sam Romana plavog u njegovom krevetu - verovatno najgora mora svakog roditelja. Bez previše detalja, završilo se tako što je Roman prebačen na intenzivnu negu Svete Marije u London i stavljen na respirator. Srećom, sada smo svi kod kuće i Roman se vratio svom bezobrazluku - napisala je Lusi, pa dodala:

- Iako se psihički mi kao porodica možda nikada nećemo potpuno oporaviti, osećamo se izuzetno blagosloveni što imamo našeg posebnog dečaka kod kuće u naručju i to nam je zaista otvorilo oči za sve vredne superheroje koji rade u našim bolnicama.

Njen verenik Rajan, koji je pobedio u "Velikom bratu", rekao je da je to bilo "najstrašnije doba njihovog života".

Autor: Srbija Danas

#Lusi Meklenburg

#Rajan Tomas

#Towie