Nole staje uz svoj narod ❤

- Najbolji teniser sveta Novak Đoković uskoro će posetiti Kosovo i Metohiju - otkrila je supruga Jelena.

Ona je u ulozi direktorke fondacije Novak Đoković posetila Pećku Patrijaršiju, kao i Visoke Dečane i Veliku Hoču.

Jelena je zajedno sa predstavnicima fondacija Ana i Vlade Divac i Mohanđi posetila srpske svetinje na Kosovu i Metohiji, a tom prilikom novinarima je otkrila da je došla otvorenog srca i da se napunila pozitivnom energijom, piše Mondo.

- Novaku ću preneti da mu je lepa domovina, kao i meni. Ja sam ovde došla jednom drugom prilikom, ali on dolazi sa mnom već za koju nedelju - rekla je Jelena Đoković u Velikoj Hoči, a prenosi portal Goraždevac.

Supruga najboljeg tenisera sveta je rekla da u fondaciji Novak Đoković imaju nameru da pomognu ljudima koji tamo žive, ali da im je potrebna pomoć oko realizacije.

- Mi ovde imamo volju, ali je samo pitanje kako ćemo to da realizujemo. Evo došla sam ovde sa Anom i Vlade Divac fondacijom i sa Mohanđijem da upoznamo ljude sa kojima možemo da sarađujemo i da napravimo neke lepe stvari za našu decu ovde.

Predstavnici fondacija su obišli i OŠ Svetozar Marković u Velikoj Hoči, a tom prilikom im se zahvalio i direktor škole Marko Spasić.

- Hvala fondacijama Ana i Vlade Divac, Novak Đoković i Mohanđi što su izdvojili vreme i posetili nas i našu školu. Očekujemo dalju saradnju i hvala im na izdvojenom vremenu.

Evo šta je sve rekla Jelena Đoković u Velikoj Hoči:

IZVOR: TW / Kosovo Online

Novak Đoković se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini, gde je posetio Visoko, ali i prisustvovao svadbi svetskog šampiona Nemanje Majdova.

Autor: mondo.rs / redportal.rs

#Kosovo

#Kosovo i Metohija

#jelena djokovic

#novak djokovic

#poseta