Jang bojs senzacionalno slavio na otvaranju grupne faze elitnog takmičenja

Slavljenička atmosfera u Mančesteru povodom povratka Kristijana Ronalda prekinuta je na grub način večerašnjim porazom na otvaranju grupne faze Lige šampiona od autsajdera Jang bojsa.

Junajted je poveo na gostovanju u Švajcarskoj golom Kristijana Ronalda već u 13. minutu i tada ništa nije slutilo na sumorno veče koje će za njih uslediti. Prva najava za tako nešto desila se u 35. minutu kada je Van Bisaka nakon pogibeljnog starta dobio direktan crveni karton i ostavio svoje saigrače da se do kraja utakmice bore da sačuvaju prednost sa igračem manje na terenu.

Brojčanu prednost domaćin je valorizovao u 66. minutu, kada je fenomenalnim udarcem Ngamaleu matirao De Heu i najavio spektakularni preokret.

Hladan tuš za sve navijače crvenih đavola desio se u 5. minutu nadoknade, taman kada su svi pomislili da će se meč završiti nerešenim rezultatom. Tada je Lingard napravio neshvatljivu grešku, vratio loptu u sopstveni šesnaesterac, kao da je asistirao protivničkim fudbalerima. Na loptu je naleteo Džordan Siebačeu i matirao nemoćnog španskog čuvara mreže.

Bolan poraz i bolno veče za crveni deo Mančestera. Prvo pitanje koje se nameće jeste: Da li je Ole Gunar Solskjer dovoljno dobar trener koji fantastičnu ekipu Mančester junajteda može da povede ka osvajanju trofeja ove sezone?

Autor: redportal.rs

#Junajted

#Liga šampiona

#Mančester

#jang bojs

#junajted izgubio

#ronaldo