O filmskoj Ejpril O'Nil sad priča ceo internet

Američka glumica Megan Foks zapanjila je sve prisutne, a zatim i dobar deo sveta, pošto se na dodeli MTV nagrada pojavila u haljini koja otkriva dosta (tako da kažemo 😄).

Ova Magler haljina, koju je dizajnirao Kejsi Kadvalader, svakako je pokazala da glumica i dalje ima idealnu liniju, tako da je i dalje u stanju da se nosi sa izazovima šou-biznisa.

Međutim, pravo iznenađenje je usledilo nakon pitanja koje joj je postavio novinar lista Entertejment tunajt, kojeg je zanimalo čija je ideja bila da nosi tako smelu kreaciju. Na ovo pitanje Foksova je, kao iz topa, odgovorila da je za to zaslužan niko drugi do njen dečko, inače muzičar, Mašin Gan (Mitraljez, prim. prev.) Keli.

- Rekao mi je: 'Bićeš gola večeras', a ja sam mu odgovorila 'Kako god ti kažeš, tatice' - odgovorila je filmska Ejpril O'Nil.

Foksova je dodala da veruje da će se pojavljivati u više muzičkih spotova svog momka, nakon što je to bio slučaj za pesmu Bladi Valentajn, koji je izašao u maju ove godine.

- Njemu nije dozvoljeno da ima druge ribe u spotovima. Zna se ko je kraljica - naglasila je Megan.

Nakon ovog provokativnog izdanja, koji je ostao primećen i na srpskom Tviteru, teško je ne složiti se sa njom. Zar ne? 🤔

IZVOR: TW / @_phasianidae

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

IZVOR: IG / @meganfox

Autor: redportal.rs

#Mašin Gan Keli

#gola haljina

#megan foks