Glumica trenutno odmara na egzotičnoj destinaciji, ali misli i na obožavaoce

Poznata američka glumica meksičkog porekla (otac joj je Libanac, a majka Španjolka, ako bismo gledali u sitna crevca) ovih dana se lepo provodi na nekoj neimenovanoj egzotičnoj destinaciji, tako da je i svoj 55. rođendan provela na odmoru.

Svakako, izgleda da je slikanje u bikiniju je postala neka vrsta tradicije za njene rođendane inače, tako da je i ovoga puta zvezda filmova kao što suOd sumraka do svitanja i Amerikano obradovala svoje obožavaoce ovakvom fotografijom, odlučivši se ovoga puta za jednodelni svetlo plavi kostim.

- Srećan mi 55. rođendan! Unapred se radujem budućim avanturama, zahvalna sam - napisala je Hajekova u ovoj objavi.
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

IZVOR: IG / @salmahayek

Ona je pre nekoliko dana takođe podelila fotografiju sa svog odmora, a nedavno je u jednoj emisiji na specifičan način odgovorila na pitanje voditelja kako uspeva da tako graciozno stari.

- Ne postoji rok upotrebe kada su žene u pitanju. Ta predrasuda mora da se razveje, jer možete 'razbijati gu*ice' u svakom periodu života, možete biti svoji u svakom periodu života, možete sanjati u svakom periodu života, isto kao što možete biti romantični u svakom periodu života - naglasila je glumica.

Ne znamo koliko možemo baš da se složimo sa ovim, ali nam se definitivno čini da u njenom slučaju - i jeste tako. 😊

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

IZVOR: IG / @salmahayek

Autor: redportal.rs

#55. rođendan

#Instagram

#Selma Hajek

#bikini