Biće i promena rasporeda saobraćaja u centru

Buka aviona koji nadleću Beograd ovog pre podneva zbunila je građane prestonice, mnogi se pitaju o čemu se radi.

Evo o čemu je reč - sutra u 10 časova u Beogradu, ispred Doma Narodne skupšine, održava se svečana promocija najmlađih oficira Vojske Srbije, a danas popodne će biti organizovana generalna proba, kada se zatvaraju centralne gadske ulice.

Međutim, pripadnici avijacije već se uvažbavaju.

Radi uvežbavanja protokola svečane promocije, vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće područje Beograda od 10. i 11. septembra - naovdi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Da podsetimo, kako smo već pisali, zbog današnje generalne probe i sutrašnje svečanosti, u centru Beograda će doći do izmena u režimu saobraćaja, zbog zatvaranja određenih ulica.

Tako će centar grada danas biti zatvoren od 15 do 20 časova, a sutra od 8 do 13 časova. Generalna proba svečanosti održaće se danas id 17 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, a centrni događaj sutra od 10 časova.

Zbog svega ovoga i veliki broj linija GSP će ići izmenjenom trasom, a kompletan spisak ulica koje će biti zatvorene i koje sve linije menjaju trasu, ali i koje se ukidaju, možete da pročitate na ovom linku.

Autor: republika.rs

#Parada

#beograd

#promocija oficira

#vojni avioni