Katarina: Mediji me ne vole, ali to je manje bitno.

Glumica Katarina Žurić ćerka je poznatog glumačkog para Svetlane Cece Bojković i Miše Žutića, kako i sama kaže, već godinama se nalazi u senci svojih roditelja, te se njeni intervjui uglavnom svode na razgovor o njima, što ona nikako ne želi, zbog čega je odlučila da počne da naplaćuje intervjue. 💸

- Zašto sam počela da naplaćujem intervjue? Zato što sam bila u nezahvalnom položaju, ćerka sam ljudi koji su već etablirani. Pogotovu je mama ultrapopularna i neminovno sam bila u njenoj senci. Pitanja novinara su bila vezana isključivo za to koliko mene mama uči, a koliko malo uči, a koliko ja nju, a kako je biti dete poznatih roditelja - izjavila je glumica i dodala:

- Ja sam shvatila posle deset godina bavljenja ovim poslom da nikada neću uspeti da se izvučem iz toga. Onda sam počela da naplaćujem intervjue, odnosno da prestanem da ih dajem. Niko nikada nije imao nikakvu drugu ideju o tome šta bi mogao da me pita. Mediji me ne vole, ali to je manje bitno. Ja imam veliku sreću što mogu da radim posao koji volim i što od toga kako-tako ipak mogu da preživim - zaključila je glumica pre nekoliko godina, prenose Niške vesti i Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube /Televizija srpske dijaspore

Autor: redportal.rs

#ceca bojkovic

#intervju

#katarina žutić

#novac