Stanija: Htela je da vidi šta će, a on joj je samo poslao novac za abortus...

Tokom sinoćne večeri u Beloj kući pokrenuta je tema odnosa Janjuša i Maje Marinković, kao i njene trudnoće o kojoj se spekulisalo tokom leta u emisijama Narod pita. O Majinoj trunoći sa Janjušem sinoć su govorili Stanija, Car i Milan Milošević. 🔽

Stanija je prva potvrdila da je Maja zaista bila u drugom stanju sa Janjušem i da mu je slala poruke sa željom da se vide i dogovore oko bebe, ali Janjuš nije želeo da je vidi, kako je sinoć kazao, ni sam nije verovao da je trudna.

- To je njihova privatna stvar, ja sam to saznala pred ulazak ovde, kada je već sve završeno... Desilo se to da je posle Zadruge, letos ona stvarno bila trudna. Znam da je radila sve da dođe do njega, a on nije želeo da joj se javi na telefon, išao je da se slika sa Anom... Htela je da vidi šta će, a on joj je samo poslao novac za abortus - rekla je Stanija.

Istu priču ispričao je i Filip Car, on je otkrio da je znao da je Maja abortirala Janjuševo dete, dok je Milan Milošević kazao da ima i dokaze sa klinike da je bila u drugom stanju.

U periodu kada se Janjuš intenzivno družio i slikao sa Anom Korać, Maja nije mogla da dođe do njega i odlučila je da prekine trudnoću.

- Ja nisam bio siguran ni u šta... Ja sam rekao: "Ako si ti trudna, rodi, ja ću sve da snosim, ali ja i ti nećemo da živimo zajedno" - rekao je Janjuš, aludirajući na priče od ranije.

Detaljnije u videu ispod:

View this post on Instagram

A post shared by Zadruga (@zadruga)

IZVOR: IG / @zadruga

Autor: redportal.rs

#Filip Car

#Maja i Janjuš

#Milan Milošević

#Zadruga 5

#stanija

#trudnoća