Tekstopisac Marina Tucaković već godinama vodi bitku sa rakom

Marini Tucaković kancer dojke dijagnostikovan je 2018. godine. Od tada traje njena borba sa ovom bolešću. Pre 2 godine obratila se svojim pratiocima i fanovima u saopštenu na Fejsbuku. Napisala je da sluša savete i da joj tek sledi lečenje, ali i da je tokom ove bitke vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost.

IZVOR: FB / Marina Tucaković

Ove godine ona ponovo prolazi kroz hemoterapije i ne može da tvrdi da se bolje oseća. Prekinula je lečenje u inostranstvu i trenutno se leči na onkologiji u Beogradu. Pre nekoliko godina kada je dijagnoza bila postavljena ona nije bila iznenađena, već se pomirila sa tim saznanjem. Nije burno reagovala, niti pravila dramu, jer kako je sama izjavila, navikla je da sebe uvek stavlja na poslednje mesto.

Letos je Marina izjavila da je korona mnogo uticala na njen rad i prihode, te da prolazi kroz finansijske teškoće. Priznala je da joj na ruku ne ide ni lečenje koje je veoma zahtevno i skupo, ali da uz prihode koje trenutno ostvaruje od autorskih prava nekako uspeva da ispliva na površinu.

Autor: redportal.rs

#Marina Tucaković

#kancer dojke