Apple najavljuje svoj najnoviji izložbeni događaj za sledeću nedelju, a mnogi nagađaju o proizvodima koji će se pojaviti

Kako se tehnologija za pametne telefone drastično poboljšala tokom godina, mnogi igrači su se našli na prelasku na mobilnu platformu. Sada postoji mnogo primera video igara koje ostvaruju ogroman profit u App Store, u rasponu od velikih cifara.

Sada se čini da se sledeća generacija mobilnih igara brzo približava. Danas je Apple najavio da će 14. septembra u 10:00 po pacifičkom vremenu biti domaćin svog novog Apple događaja pod nazivom California Streaming. Događaj će se održati u pozorištu Steve Jobs u kampusu Apple Park u Cupertinu u Kaliforniji.

Povrh svega, prema nekim analitičarima i objavljenim informacijama, veruje se da će Apple predstaviti iPhone 13 seriju. Pretpostavljena cena serije iPhone 13 počinje od 699 dolara, sa četiri različita modela na izbor. Iako je važno napomenuti da Apple još uvek nije zvanično izjavio šta će biti prikazano na događaju.

eke od drugih funkcija za koje se spekuliše da će biti na iPhone 13 uključuju veće trajanje baterije, manji zarez, izbočinu kamere i tvrđu spoljašnjost od iPhone 12 serije. Očekuje se i da će iPhone 13 doći sa već instaliranim iOS 15, koji ima gomilu novih funkcija. Jedna od ovih novih funkcija je SharePlay, koja korisnicima omogućava prenos sadržaja sa drugima preko FaceTime .

Foto: Apple

Druga mogućnost za ovaj događaj je da će Apple iznijeti više detalja sa sljedećom postavkom modela MacBook Pro. Nakon lansiranja Macbook Air i Pro modela prošle godine, očekuje se da će ovi novi modeli biti oko 14 do 16 inča, imati nadograđenu 1080p veb kameru i već dolaze sa M1X Apple Silicon čipom. Pretpostavljena cena ovih novih modela trenutno je oko 1.799 dolara za 14-inčni model i 2.399 dolara za 16-inčni MacBook pro.

Postoji velika mogućnost da će oba ova proizvoda biti najavljena tokom događaja. Međutim, malo je verovatno da će biti objavljeni u isto vreme jer Apple ima tendenciju da mesečno izdvaja izdanja proizvoda. Neki već pretpostavljaju da će iPhone 13 serija biti objavljena kasnije ovog meseca, dok će MacBook Pros biti pomeren do oktobra. Nadajmo se da će se ove teorije potvrditi, a obožavaoci će u bliskoj budućnosti moći da se dočepaju najnovije Apple tehnologije.

Autor: Redportal.rs

#IPhone 13 Pro

#IPhone13

#MacBook Air

#MacBook Pro

#apple

#događaj