Branko kaže da ne treba da čekamo da nas nešto zadesi u životu pa da se onda setimo Boga i svetitelja

Manastir Tumane nalazi se pored gradića Golupca na Dunavu i čini neraskidivu vezu i  duhovno straži nad drevnom Đerdapskom klisurom. Svojim postojanjem oplemenjuje ovaj kraj Srbije, te je i čudesno mesto na kome se izliva blagodat Božija molitvama Svetom Zosimu i Jakovu.

Danas vam donosimo ispovest Branka Purića iz Beograda, čija je kćerka izlečena molitvama tumanskim svetiteljima 🙏🏻:

Moje ime je Branko Purić. Dolazim iz Beograda. Prošle godine u martu mesecu moja mlađa ćerka Snežana se razbolela.
To je bila nekakva vrsta virusa koja se zakomplikovala do te mere da su njene vitalne funkcije počele da se gase od tog trenutka. Pošto su prognoze doktora bile takve da će ona najverovatnije umreti, upravo tada dolazim prvi put u manastir Tumane, čuvši da se u tom manastiru dešavaju čuda i od svih manastira izabrao sam za početak baš ovaj 💗. Uzeo sam ulje i ikonicu sa delovima odežde od Sv. Zosima i Sv. Jakova i to je moja supruga stavila ispod jastuka Snežani dok je već tada bila u komi. Nakon 3-4 dana polako su joj se počele vraćati vitalne funkcije i posle 15-20 dana smo je već izveli iz bolnice 🤗. Tako da se ona sada vratila svojim aktivnostima i krenula u školu.
Ja sam živi svedok za ovakvo nešto i mislim da bi trebalo svi malo da nađemo vremena za Boga i veru koliko-toliko i ne treba da čekamo da nas nešto zadesi u životu pa da se onda setimo Boga i svetitelja.

Autor: redportal.rs

#Sveti Jakov

#Sveti Zosim

#manastir tumane

#molitve

#tumane

#tumanski svetitelji