Moji unuci su sad u rasponu od mesec dana do 28 godina. 🥰💕

Verica Rakočević je dugi niz godina u srećnom braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem. Oboje su dokazali da im razlika u godinama ne smeta da bi dobro funkcionisali, međutim nedavnom objavom modna kreatorka zbunila je mnoge, prenosi Blic.

Verica je, naime, na Fejsbuku ostavila status koji je privukao veliku pažnju, a pročitajte ga u nastavku:

- Frida Khalo je jednom prilikom rekla svom mužu: Ne tražim od tebe da me poljubiš, niti da mi se izvinjavaš kad pomislim da si pogrešio. Neću te ni zamoliti da me zagrliš kad mi je najpotrebnije. Ne tražim da mi kažeš koliko sam lepa, makar to bila laž, niti mi napišeš nešto lepo. Neću te ni zamoliti da me pozoveš da mi kažeš kako ti je prošao dan, niti da mi kažeš da ti nedostajem. Neću tražiti od tebe da mi se zahvališ za sve što činim za tebe niti da se brineš o meni kada mi duša tone i naravno neću te tražiti da me podržiš u mojim odlukama. Neću te tražiti ni da me slušaš kad imam hiljadu priča da ti ispričam. Neću te tražiti da učiniš ništa čak ni da budeš uz mene zuvek. Jer ako te moram pitati, ne želim te više - napisala je dizajnerka na Fejbusku.

Inače, modna kreatorka je jednom prilikom otkrila kako je na samom početku izgledao njihov zajednički život.

- Ja sam prvo vreme bila jako ljuta, frustrirana, svađali smo se oko podele poslova, onda sam shvatila da se ne bismo svađali, da uzmemo ženu koja će to da radi, a on da se bavi igrarijama u ateljeu, a ja baštom. On voli ponekad da spremi ručak, to mu dopustim. Ja sam sada bila 15 dana u Njujorku, on nije izlazio iz kuće - ispričala je Verica u emisiji Premijera.

Poznato je da kreatorka ima sedmoro unučadi koje obožava, te je tako sada otkrila i kakav odnos sa njima ima.

- Moji unuci su sad u rasponu od mesec dana do 28 godina. Skoro su bili njih trojica, Luka, Matija i Simon, bili su na palačinkama, vole bakine palačinke. Oni su tu uvek, ako treba, baka je tu za bilo šta. Za razgovor, palačinke, ja nisam bila ni stroga mama, pa nisam ni stroga baka.

Autor: Blic

#Modna dizajnerka

#Veljko Kuzmanović

#verica rakočević