Britanski časopis je objavio da je popularni glumac iz Mućki Džon Čalis veliki ljubitelj Srbije

Kako prenosi portal Novosti, glumac je ponosno objavio na svom tviter nalogu sliku i tekst iz Sunday miror novina.

IZVOR: TW / @BeingBoycie

Glumac Džon Čalis tumači glavnu ulogu u dokumentarcu o Beogradu i tim povodom je dao intervju za najtiražniji britanski dnevni list Metro u kome oduševljeno priča o Srbiji:

U februaru prošle godine, pre nego što je počeo ovaj horor, sedeo sam pevajući neke pesme za snimanja, kada se pojavila TV ekipa iz Srbije. Mislio sam da se neko šali sa mnom.

Naveo je da je tokom boravka u prestonici posetio Beli dvor, iako tamo nije bila porodica prestolonaslednika. Dodao je da zna koliko su veliki ljubitelji serije Mućki.

Otišao sam i do njihovog velikog fudbalskog kluba, Crvene zvezde, sreo sam se sa sveštenikom Hrama Svetog Save, naučio sam i kako da pijem njihovu divnu rakiju. Srbi apsolutno obožavaju „Mućke“. Viđao sam murale Dejvida Džejsona (Del Boj) i drugih junaka.

Takođe je kod nas posetio i Muzej automobila gde je video poznati žuti automobil na tri točka Reliant regal kakav u seriji voze glavni protagonisti Del Boj i Rodni Troter.

Mislim da Britanci i Srbi imaju sličan smisao za humor. Oni vole naše šale, kojih je bilo dosta u Beogradu, kao i junake serije.

Autor: www.novosti.rs

#Bojsi

#Del Boy

#Džon Čalis

#Mućke

#Rodney

#Rodni

#Sandej Miror

#beograd

#del boj

#dokumentarac