Kupleraj u "Bombi"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po naredbi Višeg suda, efikasnom akcijom izvršili su noćas pretres jednog apartmana i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika.

Operativnim radom, policija je došla do informacija da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima.

Prilikom pretresa, kod pet lica policija je pronašla određenu količinu opojnih droga kokain i spid i utvrdila da su tokom proslave pojedina lica koristila narkotike.

- Ovo nije prvi put da se u tom apartmanu prave sumnjive žurke. Bilo je tu svega i svačega. Dolazile su mnoge starlete, ali ne moramo da otkrivamo koje. Svi ih znaju sa televizije. Taj stan najviše vole za takve zabave, jer unutra imate nekoliko kreveta sa baldahinima, džakuzije, bazen na krovu, svetla... Jasno vam je kako to izgleda - priča saogovornik Blica koji je upućen u slučaj hapšenja grupe od 29 osoba u apartmanu Bomba u kojem je nađena droga.

 - Imate na prvom spratu, potom drugi sprat, to je za normalan svet, a na trećem je "kupleraj". Tu je upravo i taj apartman gde su pohapšeni. Recimo, na drugom spratu su odsedali i košarkaši Partizana - otkrva Blicov izvor.

Autor: Blic

#Košarkaši

#bomba

#kupleraj