Želim vam da se uljudite, da gledate svoja posla, odete u prevremenu penziju i pustite decu da rade po svome. 😊

Da vam kažem: nas više ne zanima ni šta je bilo kada ste vi bili mali, ni ono što biste voleli da bude sada. 🤷‍♀️ Nas, normalne roditelje, zdravog razuma, zanimaju nove generacije i njihovi brendovi i trendovi... 😎 Da su vaše roditelje zanimali vaši brendovi i trendovi, ne bismo sada živeli kako ste vi uredili, a sada naričete. ☝

Imala sam i imam čast da se družim i upoznam dr, mr, itd. vaše omiljene statuse i simbole. Malo sektaški, ali BOŽE MOJ. 🙆‍♂️🙆‍♀️

Ova deca su u startu pametnija i obrazivanija. Plus lepša. Nema ljutiš. 😉 Bogu hvala da je tako. 😊 Nije se lako nositi sa činjenicom da starimo. Vreme je, đeco moja, da se sklonite sa vodećih mesta (npr. u kulturi) jer vi veze sa mozgom nemate. Nema tog ogranka koji niste sj*ebali. Pljujete po nekim televizijma. Zašto ja ne pljujem, ne bi imao ko da pljuje vas. Ne treba mi televizija. Pratim svaki vaš korak.

A profa srpskog veli deci, kod mene se čita deset romana. Plus lektira. Car. Prosečan pisac ne pročita deset romana za pet godina, a kada uzmeš roman da čitaš neprijatno ti je jer ti je gotivan privatno.

Pesme su vam očajne. Nove generacije pišu pesme sa nekim smislom - vi se besmisla niste oslobodili jer su vas učili šta je dobro. Niste birali, niste dumali, niste osećali. Zato, molite se Bogu, radujte se i zagrlite svako talentovano dete i ne gurajte decu gde im mesto nije.

Oni idu instiktivno tamo gde treba. Vi niste zato što ste "preučili".

Želim vam da se uljudite, da gledate svoja posla, odete u prevremenu penziju i pustite decu da rade po svome. 😊

Srećan vam još jedan početak. Početak beskraja, a ne besmisla.

Voli vas vaša Lila. 💕

Autor: Lidija Jelisavčić

#Mladi i stari

#sukob generacija