Pevačica zamenila dugogodišnjeg člana žirija 🔽

Nova sezona popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda počeće ovog meseca, tačnije 18. septembra, a žiri će biti u novom sastavu. Kako saznaje Blic, dugogodišnju članicu žirija Jelenu Karleušu zameniće ove godine pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Ovu vest, kako prenosi pomenuti medij, saopštio je Grad:

Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom šou-programu. Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija Zvezde Grada će biti gledanija nego ikad.
Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem šou-programu po svim svetskim standardima.
Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Foto: Instagram.com/cecaraznatovic

Autor: redportal.rs

#Nova sezona

#Svetlana Ceca Ražnatović

#zvezde granda

#žiri