Maju majka napustila kada je imala 15 meseci

Rijaliti učesnica Maja Marinković nedavno je u jednom intervjuu govorila o porodici, odnosu njenog oca Takija i majke koja ju je napustila kada je imala 15 meseci, ali i bratu Iliji, za koga misli da je ukraden.

Maja je kazala kako je Ilija rođen 1993. godine, ali da je njenim roditeljima dva dana nakon porođaja rečeno da je beba umrla.

- Moj stariji brat Ilija rođen je 1993. godine, baš na Svetog Iliju. Majka je rodila zdravog sina, međutim, posle dva dana lekari su joj rekli da je Ilija umro. Nikad joj nisu pokazali njegovo telo. Moji roditelji se ni dan-danas nisu oporavili od toga i ubeđeni su da im je dete ukradeno. Sve su prijavili i udruženju koje se bavi nestalim bebama. Moj brat nije mrtav, on je ukradena beba - rekla je Maja za Informer Hit, kako prenosi Pink.rs, pa dodala:

Foto: Instagram.com/@majaamarinkovic

- Možda se nekad desi da sedim u kafiću sa bratom, a da mi to i ne znamo! Sigurna sam da će sudbina učiniti svoje i da ću ga negde sresti. Verujem da će i on biti srećan kada me vidi.

- Kada je mojoj majci ukraden sin Ilija, ona i Taki nisu odustali od dece. Mama je imala dva spontana pobačaja pre nego što sam se ja rodila. Dobila sam ime Marija, ali me svi zovu Maja po mami. Pošto je ona bila mlada, nije mogla da podnese život sa tatom jer je on stalno izlazio, zato je odlučila da me napusti kada sam imala samo 15 meseci. Jednostavno me je ostavila tati i otišla. Potpuno se ugasila ljubav između nje i mog oca, pa je ona odlučila da me napusti i posveti se studiranju.

Autor: redportal.rs

#Taki

#brat

#ilija

#maja marinkovic

#ukraden