Žena ima teške povrede lica, posekotine i prelom nekoliko rebara 😥😥

Meštanka Zablaća N. V, koju je suprug pretukao motkom i tom prilikom joj otkinuo uvo, u stabilnom je stanju, ali će narednih nekoliko dana biti pod stalnim nadzorom lekara čačanske bolnice.

Kako Novosti saznaju, ona ima teške povrede lica i posekotine, prelom nekoliko rebara, a zbog velikih otoka doktori još ne mogu da se izjasne da li je došlo do preloma sinusne kosti. Policija je odmah uhapsila njenog muža Gorana V. (30) i njemu je određeno zadržavanje do 48 č.

Kako kažu meštani sela Zablaće, ovo nije prvi put da policija reaguje u ovoj porodici, a povređena žena već je tražila pomoć u Sigurnoj kući. Ipak, N. V. se uvek vraćala mužu sa kojima ima četvoro dece, iako je on često bio nasilan ne samo prema njoj, već i prema ostalim članovima porodice.

- Samo molim Boga da mi preživi snaha koju je, nažalost, moj sin pretukao skoro nasmrt. Nije se slagao sa suprugom, ali su nastavili da žive zajedno. Dok ju je krvnički tukao pokušala sam da je odbranim, ali je i mene počeo da udara. Nisam htela da se mešam u njihov brak, a i prilikom prethodnog incidenta od sina sam dobila dva šamara. Sasvim je sigurno da je Goran psihički nestabilna ličnost bez obzira na alkohol - rekla je novinarima Stoja V., majka nasilnika iz Zablaća.

Inače, Goran V. iza sebe ima debeo dosije krivičnih dela. Kako saznajemo, za nasilje u porodici je kažnjavan više puta, a osuđivan je i zbog nelegalnog posedovanja oružja. Policajci koji su radili uviđaj, kažu da ovakav slučaj prebijanja nije zabeležen u analima čačanske policije.

IMAO ZABRANU PRILASKA ŽENI

Osumnjičenom se na teret stavljaju tri krivična dela, dva u slučaju prebijanja supruge i majke i treće kršenje mere zabrane pirilaska supruzi zbog ranije počinjenog dela nasilja u porodici, odnosno nasilja nad suprugom. Komšije ove porodice kažu da je Goran V. i pored izrečene zabrane prilaska supruzi, sve vreme živeo u istoj kući sa žrtvom nasilja, njihovo četvoro dece i majkom.

Autor: novosti.rs

#detalji

#majka

#pretukao ženu