Nova duetska pesma Svatovi uklonjena sa Jutjuba

Nakon što je pesma Svatovi ugledala svetlost dana, ubrzo je povučena sa Jujuba jer se desio sukob između pevača. Ivana Selakov nakon uklanjanja pesme i spota oglasila se na društvenim mrežama i otkrila svoju stranu priče, dok je u ime Ace Lukasa govorio njegov producent Saša Mirković.

Detaljnije u tekstu ispod:

Kako se spekuliše u medijima, ali i kako je Lukasov producen govorio, problem je nastao jer Ivana Selakov navodno nije isplatila određen deo novca, a kako piše Kurir, u pitanju je 21.000 evra.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Takođe, spot je objavljen na dva Jutjub kanala - Ivaninom i Hajp kanalu, a pevačica navodno nije želela spot da ukloni sa svog naloga kada je zatraženo.

- Mi smo nekoliko dueta s bivšim bek vokalom uradili, to je uvek bilo na obostrano zadovoljstvo, a u stvari usluga da nešto napravi od sebe. Bila je dogovorena finansijska naknada, koja nije izvršena od njenog tima, pa smo spot zaustavili. Aleksandar će nastaviti dalje da peva pesmu koja je stara skoro 30 godina, a koju on izvodi. Očekuje nas duet s velikom jugoslovenskom zvezdom. Mogu da razumem i njenu reakciju, ne bih da govorim ko je tu prevaren - rekao je Mirković za pomenuti medij.

Autor: redportal.rs

#Ivana Selakov

#aca lukas

#pesma

#svatovi