Pesma Svatovi juče je objavljena, ali je ubrzo uklonjena sa mreža

Pevačica Ivana Selakov i njen kolega Aca Lukas, koji su zajedno uradili nekoliko dueta proteklih godina, tokom jučerašnjeg dana objavili su novu duetsku numeru koja nosi ime Svatovi i spot za nju. Međutim, spot je ubrzo i uklonjen sa Jutjuba, jer je između Lukasa i Ivane došlo do sukoba. 🔽

Naime, Ivana Selakov je na Instagramu objavila saopštenje za svoje pratioce i kroz njega kazala da je  moralno i materijalno prevarena.

- Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi Svatovi. Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana - napisala je pevačica, a oglasio se i tim Ace Lukasa, koji tvrdi da pevačica nije isplatila svoj deo za duet.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Mi smo nekoliko dueta sa bivšim bek vokalom uradili, to je uvek bilo na obostrano zadovoljstvo, a u stvari usluga da nešto napravi od sebe. Bila je dogovorena finansijska naknada koja nije izvršena od njenog tima, pa smo spot zaustavili - rekao je Saša za Kurir, pa nastavio:

- Aleksandar će nastaviti dalje da peva pesmu koja je stara 30 godina, koju on izvodi. Očekuje nas duet sa velikom ex-yu zvezdom. Mogu da razumem i njenu reakciju, ne bih da govorim ko je tu prevaren.

- Kada se neka pesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pesme je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pesmu kao kolaboraciju sa pevačem sa kojim se realizuje duet. U ovom slučaju do svega toga nije došlo od strane menadžmenta Ivane Selakov, zbog čega je tim Ace Lukasa reagovao i uklonio pesmu tokom jučeršnjeg dana sa Jutjuba - saopštenje je Hype produkcije.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Podsećamo, Ivana i Aca Lukas obradili su Lukasovu staru pesmu iz 1996, Kad odu svatovi.

Autor: redportal.rs

#Ivana Selakov

#aca lukas

#obrada

#pesma

#svatovi