Dolazi iz Tventea

Krilni napadač Tventea - Kvinsi Menig (25), na pragu je dolaska u Partizan, saznaje Telegraf. Posle nove runde pregovora, koja je imala i svoju pauzu od skoro mesec dana, crno-beli su ponudom uspeli da zadovolje potražnju holandskog kluba i fudbaler će, ukoliko sve bude u redu, sutra stići u Beograd na lekarske preglede i potpis trogodišnjeg ugovora, posle čega će biti prijavljen i za grupnu fazu Lige konferencija.

Posle Žulijena Ngoja iz Eupena, koga je Partizan želeo sredinom leta i bio je pik broj jedan, Menig se takođe visoko kotirao u planovima stručnog štaba, jer je ispunjavao sve ono što Partizan traži, a odnosilo se, pre svega, na raznovrsnost u napadu. Mogućnost da pokriva primarnu poziciju krila, ali i najisturenijeg napadača, sa svim modernim karakteristikama u današnjem fudbalu.

Radi se inače o momku koji je porekom sa Surinama, ali ima i državljanstvo Holandije, i prošao kompletnu školu Ajaksa, ali je u prvom timu amsterdamskog velikana upisao samo tri meča. Isprva je vraćen u mlađe selekcije, a potom prosleđen i na kaljenje u Cvole gde je za dve sezone odigrao 66 mečeva i upisao 15 golova.

Autor: telegraf.rs

#napadac

#partizan

#pojacanje