Želela decu da rastereti ove obaveze

Pevačica Zlata Petrović nedavno je obišla jedno beogradsko groblje, gde se raspitivala oko grobnog mesta i njegove kupovine, nakon čega je isplatila traženu sumu, kako pišu mediji.

Vest o kupovini grobnog mesta Zlata Petrović je potvrdila za medije, i tom prilikom kazala kako želi decu da rastereti te obaveze.

- Tačno je, uzela sam sebi grobno mesto. Ima dosta toga da se završi oko toga, ali na pola sam. Ja uvek razmišljam šta ću sutra i hoću svoju decu da rasteretim toga. Obezbeđena sam - izjavila je pevačica za medije, kako prenosi Blic.

Zlata je i ranije u medijima govorila kako planira da kupi grobno mesto, te da uvek ima "crni štek", jer nikad ne zna šta se može desiti u životu.

Foto: V PINK PRINTSCREEN/redportal.rs

- Mogla sam preko noći sve da izgubim, ali pazila sam. Nisam se odavala ničemu lošem, što bi moglo da utiče na moj život i novčanik. Međutim, nikad se ne zna. Život je čudo, sutra može da se desi zemljotres i niko ništa više neće imati. Ali bez obzira na to, meni ovaj crni fond daje neku malu sigurnost. Radila sam toliko godina, ne bih mogla da dozvolim sebi da živim u podrumu. I svoju penziju sam završila po protokolu. Razmišljam o budućnosti. Sutra ću sebi i grobno mesto da kupim, odvojila sam novac. To je život. Dešava se nešto čudno, otkud znam gde će me odneti. Šta ću, zato i ne ostajem bez novca - pričala je ranije pevačica, kako prenosi pomenuti medij.

Autor: redportal.rs

#grobno mesto

#kupovina

#zlata petrović