Marija Karan kao Aleksis 😎🔽

Nakon brojnih najava i velikog interesovanja javnosti, srpska adaptacija najgledanije sapunice svih vremena, Dinastija, počinje sa emitovanjem uskoro na TV Pink.

Scenario je prilagođen našem podneblju, ali osnovna nit ostaje nepromenjena – ljubav, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije Dinastije, koju režira Nenad Ognjenović. 🎬

Foto: Printscreen Pink.rs/Jelena Simonović

Glumačku ekipu predvodi Branimir Popović, koji igra glavu porodice Kadić (Karington), Branka, odnosno Blejka, jednog od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, a njegovo iskustva sa snimanja dovoljno je da veruje u to da će „Dinastija“ biti veoma gledana. 

Još jedan od važnih likova u seriji je Andrija, Brankov advokat, koga tumači proslavljeni glumac Frano Lasić.

Pored Branimira, Frana i Milene, u Dinastiji glume i Marija Karan (Aleksis), Milutin Milošević (dr Nik Toskani), Peđa Bjelac (Sesil Kolbi), Ana Savić (Kristal), ali i mnogi drugi poznati glumci, koji će oduševiti domaću publiku. 

Priča Dinastije počinje u trenutku kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji Branko Kadić odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom, čime pokreće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem, posebno kada on oženi Brankovu bivšu ženu Aleksis.

Foto: Printscreen Pink.rs/Jelena Simonović

Glamur visokog društva u kojem se kreću likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više od opstanka jedne porodice - u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, a egzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet. Ipak, ova porodična melodrama bazira se na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju. Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira. To ih čini nekonvencionalnom, ali interesantnom porodicom. Okolnosti koje ih okružuju su nesvakidašnje - stil, estetika i glamur koji ostavljaju bez daha – Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni, kako piše Pink.rs.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Rimejk

#dinastija

#pink

#serija