Uloga koja je promenila sve, ali...

Sandra Oh je svetu postala poznata po ulozi Kristine Jeng koja je osvojila srce svakog ljubitelja serije Uvod u anatomiju. Za nju kao glumicu, ova uloga promenila je sve.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Oh (@iamsandraohinsta)

IZVOR: IG / @iamsandraohinsta

Seriju je tokom godina obeležio i veliki broj glumaca koji je odlučio da ode, kao i onih koji su dobili otkaz. Među njima je i glumac Isaija Vošington koji je tumačio ulogu dr Berka, Kristininog ljubavnog partnera. Isaija je napustio seriju, navodno jer je izneo nekoliko homofobnih komentara na račun kolege T.R. Najta. Posle njega, serija je primila veliki udarac kada je Ketrin Hejlg, u seriji tumačila je ulogu Izi, javno iznela žalbe na račun njenog scenarija.

Da budem savršeno iskrena, bilo je jako traumatično. I razlog zbog koga ovo govorim jeste što je vama potrebno da radite ovaj posao sa dosta privatnosti. Dakle, kada neko izgubi anonimnost, morate izgraditi veštine kako biste i dalje ostali realni. Počelo je od toga da ne mogu da izađem napolje, da se krijem po restoranima, do toga da sam počela da kontrolišem toliku pažnju, očekivanja i da pritom ne izgubim osećaj za sebe - rekla je Sandra u intervjuu za Sunday Today With Willie Geist.

Sandra je dodala da kada je imala težak period, išla je kod psihijatra.

Glumica je napustila seriju 2014. godine, i nakon toga dobila ulogu u seriji Kiling Eve za koju je dobila brojne nagrade. Sandra trenutno snima seriju za Netfliks, čiji je naziv The Chair.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Oh (@iamsandraohinsta)

IZVOR: IG / @iamsandraohinsta

IZVOR: YT / dazedsuns

Autor: redportal.rs

#Sandra Oh

#Uvod u anatomiju

#glumica

#serija