Bečej ne pamti ovakvu tragediju u kojoj je jedan mladi život naprasno izgubljen bizarnim sticajem okolnosti

Jovan Marić, 21-godišnji mladić iz Bečeja, poginuo je nesrećnim slučajem od posledica udara strujne žice, u utorak, oko tri sata ujutru, desetak metara od svoje kuće.

Do tragedije je došlo kada se Jovan vratio sa posla iz treće smene iz fabrike u Bečeju koja se bavi doradom semena kukuruza i suncokreta. Njega je dovezao drug i ostavio desetak metara od kuće. Velika tragedija rastužila je žitelje Bečeja, koji sa nevericom pričaju o detaljima mladićeve pogibije.

- Jovan je krenuo ka kući, napravio par koraka i zagazio u u baru u kojoj je bila strujna žica, koja se otkinula sa stuba jednim delom i pala u vodu.

- Te noći bilo je je jako nevreme i kiša je nepretano padala. Verovatno zbog mraka nije video i zakačio je žicu telom. Došlo je do strujnog udara i mladić je na mestu, nažalost, stradao. Mnogo nam je žao. Bio je divno i uzorno dete - priča jedan komšija, kako piše Informer.

Bečej ne pamti ovakvu tragediju u kojoj je jedan mladi život naprasno izgubljen bizarnim sticajem okolnosti. Mladićeve bliske prijatelje i rođake strašna nesreća ostavila je u suzama i neverici.

Jovan je jedno od petoro dece porodice Marić. Iza sebe je ostavio neutešne roditelje, tri sestre i brata. Sahranjen je u četvrtak na groblju u Bečeju.

Autor: Informer / redportal.rs

#Bečej

#Hronika

#poginuo

#strujni udar