Barbara Bobak: Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu!

Pevač Darko Lazić pre nekoliko meseci raskinuo je veridbu sa Marinom Gagić i ubrzo nakon toga uplovio u vezu sa sadašnjom devojkom, koleginicom Barbarom Bobak. Veza između njih postaje sve ozbiljnija, a kako pišu mediji, nije isključeno da će doći do braka u jednom mometu. 👰🤵

- Darko uživa kao nikad, skroz se opustio sa Barbarom i jako mu godi vreme koje provode zajedno. Iako nije planirao da tako brzo otpočnu ozbiljniju vezu, sve se nekako spontano dogodilo, brzo su “kliknuli”, te su sada nerazdvojni. Kod Barbare mu se najviše dopada što ima sličan karakter kao on, stalno se nešto šale, voli da se provodi i ne brani mu ništa. Zato se brzo zaljubio i nije nemoguće da uskoro stanu na “ludi kamen” - otkrio je izvor blizak pevaču za Blic i potom nastavio:

Foto: Printscreen YouTube RED TV / HIT RADIO UŽIVO /redportal.rs

- S obzirom na to da su ovog leta oboje imali posla, te su češće bili razdvojeni, odlučili su da slobodno vreme provode uvek zajedno, te obično Darko boravi kod Barbare u stanu. Zajednički život im za sada ide od ruke, te se sve češće šale na račun toga kako će svoju ljubav ozakoniti i pravno. Darku posebno prija što Barbara razume pevački posao, te mu ne dosađuje i ne ljubomoriše kada su razdvojeni.

Podsećamo, Barbara i Marina navodno su imale sukob, gde je tada pevačica poručila bivšoj verenici da će biti mama njenom sinu Alekseju!

- Koga, bre, boli ona stvar za Marinu više? Što se ona nama meša u vezu kad je ne pominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je devojka ljubomorna na nas. Na njene pretnje ne obraćam pažnju, smešna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam što joj to smeta - kazala je Barbara jednom prilikom za medije.

Autor: redportal.rs

#barbara bobak

#darko lazić

#ludi kamen

#venčanje

#veza