Crno-bele večeras očekuje najvažnija utakmica od početka sezone ⚽

Fudbalski klub Partizan je večeras pred velikim testom i izazovom na evropskoj sceni.

Od 21.00 čas ih očekuje revanš meč protiv Santa Klare sa Azorskih ostrva u kome crno-beli imaju 1 gol zaostatak, s obzirom na poraz u 1. meču od 2:1.

Kako bi večeras sve proteklo u duhu fer-pleja i zdrave atmosfere, kao i podrške sa tribina u skladu sa propisanim pravilima, Partizan je na svom Instagram profilu uputio apel navijačima:

- FK Partizan večeras igra najvažniju utakmicu na početku nove sezone i ona je poslednji stepenik do grupne faze Lige konferencija. Usled velikog broja disciplinskih prekršaja na evropskim utakmicama u poslednjih nekoliko sezona, izazvanih nepoštovanjem propisa UEFA-e (paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava u teren, prekršaji u vezi sa rasizmom, utrčavanje publike na teren, blokiranje prolaza na tribinama i slično), FK Partizan je na korak od izuzetno oštrih sankcija u narednim evropskim utakmicama, ukoliko se ovi prekršaji ponove - navodi se u saopštenju.

Posebno se ističe da navijači ne smeju preskakati ogradu i ulaziti u teren.

- Apelujemo na sve gledaoce koji večeras budu došli na stadion da daju podršku svom klubu, da pored fer i sportskog navijanja uz poštovanje svih COVID-19 mera, bez obzira na konačan ishod utakmice, za koji svi verujemo da će biti pozitivan, ni u kom slučaju NE PRESKAČETE ogradu i NE ULAZITE u teren - naglašavaju crno-beli.

View this post on Instagram

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

IZVOR: IG / @partizanbelgrade

Partizan će večeras dočekati portugalce u skoro pa kompletnom sastavu, bez Slobodana Uroševića, koji je u prethodnim mečevima zaradio 3 žuta kartona.

Napred, crno-beli! 💪

Autor: redportal.rs

#fk partizan

#liga konferencija

#partizan

#santa klara