Vremenske (ne)prilike odložile manifestaciju

Manifestacija Vinska noć - okusi ljubav, omaž seriji Grlom u jagode, koja je planirana za 27. avgust, pomerena je za 3. septembar zbog vremenskih neprilika, saopštili su danas organizatori.

Susret će biti održan na istom mestu, na Pjaci ispred hotela Radison Kolekšn Old Mil u Beogradu, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Organizatori najavljuju događaj kao priliku da se posetioci, uz vino i muziku, podsete jedne od najvoljenijih jugoslovenskih i srpskih serija i njenih junaka, da se druže i raduju kao u vreme koje se više nikada neće ponoviti. U tu svrhu će i glumci i drugi stvaraoci serije Grlom u jagode, kao i brojne poznate ličnosti i predstavnici medija, prošetati Pjacom.

Kada su vina u pitanju, njih će izložiti najbolje srpske vinarije, a njih će posetioci moći besplatno da degustiraju, s tim što će svoje proizvode predstaviti i proizvođači rakija.

Za atmosferu će biti je zadužen DJ tim koji će predvoditi DJ Stanky sa aktuelnim svetskim hitovima i podsećanjem na muziku veselih 60-ih i 70-ih godina.

Autor: redportal.rs

#3. septembar

#Radison Kolekšn Old Mil

#odložena

#vinska noć - okusi ljubav