Rekli, pa porekli

Ako nas redovno pratite, znate i da smo pre nekoliko dana preneli vest da će društvena mreža OnlyFans od 1. oktobra zabraniti prikazivanje i kačenje eksplicitnog sadržaja. Ali, ne lezi vraže, u roku od ovih nekoliko dana je očigledno došlo do preispitivanja (do kojeg je došlo zbog negodovanja sa raznih strana), tako da su čelnici mreže rekli da odustaju od te namere.

Dakle, ništa od zabrane seksualno eksplicitnih snimaka, šou se nastavlja.

- Zahvaljujemo se svima što ste omogućili da se čuje vaš glas. Obezbedili smo uveravanja koja su bila neophodna kako bi podržali našu raznoliku zajednicu kreatora, tako da smo suspendovali planiranu promenu politike o objavljivanju sadržaja koja je bila planirana za 1. oktobar. OnlyFans ostaje privržena ideji uključivanja i nastaviće da obezbeđuje dom za sve kreatore - napisano je na zvaničnom Tviter profilu ove mreže.

IZVOR: TW / @OnlyFans

Da podsetimo, pre tačno 5 dana izdato je saopštenje kojim je obznanjeno da će ova platforma uskoro staviti katanac za sadržaj koji se smatra za suviše eksplicitan, što je dovelo do talasa nezadovoljstva kod raznih seksualnih radnica i porno zvezda. Kritike su išle dotle da su počeli otvoreni pozivi da se izvrši migracija na druge slične platforme, što je po svemu sudeći uticalo na glavešine.

Dakle, ljudi, žurka se nastavlja!

Autor: redportal.rs

#eksplicitni sadržaj

#onlyfans

#predomislili se