Nakon prošlogodišnje diskvalifikacije, usledila injekcija podrške

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je u Njujorku i od 30. avgusta počinje pohod ka 4. Grend slem tituli u kalendarskoj godini. 💪

Nakon eliminacije u polufinalu Olimpijskih igara, pauze i oporavka od povreda, Nole je sjajno raspoložen na betonu najvećeg turnira Sjedinjenih Američkih Država i s obzirom da se svi sećamo šokantne prošlogodišnje diskvalifikacije u Njujorku, nakon nemilog događaja sa linijskim sudijom, ovog puta Nole će učiniti sve da stigne do finala i osvoji poslednji trofej sa najprestižnijeg turnira. 😎💪

Zvanični Tviter profil US Open objavio je sliku našeg tenisera i odao veliko priznanje:

- Najveći teniser na svetu na najvećem terenu na svetu! 🥎

IZVOR: TW / @usopen

Kako je Novak prošlogodišnjom eliminacijom izgubio 2.000 bodova, ovog puta će imati sjajnu priliku da osvoji nove bodove i "zapečati" 1. mesto svetske rang liste.

Ukoliko Novak osvoji US Open, ne samo da će kompletirati sva 4 Grend slema u godini već će postati i 1. teniser ikada koji je osvojio 21. Grend slem titulu.

Najveći protivnik na ovogodišnjem US Openu mu je 2. teniser sveta Danil Medvedev koji je u sjajnoj formi. A podsetimo da od 30. septembra na turniru, zbog povrede, neće učestvovati Rodžer Federer, Rafael Nadal i prošlogodišnji pobednik turnira Dominik Tim.

Autor: redportal.rs

#Grend Slem

#Njujork

#US Open

#novak djokovic