Dobar mladić, sportista, teniser. Nema ga viÅ”e i Å”ta ja tu joÅ” mogu da vam ispričam. šŸ˜„

Početak sukoba između dve grupe muÅ”karaca u kom je smrtno nastradao NebojÅ”a Milenković (25) iz sela Stubal kod Kraljeve, snimile su kamere za video-nadzor. Na postojećem snimku se, međutim, ne vidi sam kraj tuče, odnosno brutalno prebijanje mladića koje se dogodilo van domaÅ”aja bezbednosnih kamera, piÅ”e Blic.

Deda nastradalog NebojÅ”e, Jovan Milenković, kroz suze kaže

- Ovaj Å”to mi je mučki, s leđa ubio unuka, najpre je priveden zbog nanoÅ”enja telesnih povreda, a tek mu je kasnije, kada je NebojÅ”a preminuo određen pritvor zbog ubistva.

Milenković je preminuo u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu od teÅ”kih povreda glave koje je zadobio u tuči dve grupe gostiju na porodičnom slavlju u ovom pomoravskom selu. Kako nezvanično saznajemo, tuča se dogodila u noći između petka i subote kada se, na proslavi veridbe u jednoj porodičnoj kući u pomenutom selu, najpre verbalno, a potom i fizički sukobile dve grupe gostiju.

Prema nezvaničnim informacijama, tom prilikom je M. M. (39) iz Kraljeva, naneo NebojÅ”i viÅ”e udaaca po glavi zbog kojih je nesrećni mladić bez svesti najpre hitno prevezen u OpÅ”tu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, a potom i u kragujevački Kliničko-bolnički centar.

Uprkos ogromnim naporima lekara da mu spasu život, mladić je, nažalost, u nedelju ujutru podlegao povredama. Posle sasluÅ”anja, zbog sumnje da je počinio ubistvo, na predlog ViÅ”eg javnog tužilaÅ”tva u Kraljevu, sudija za prethodni postupak odredio je uhapÅ”enom M. M. pritvor do 30 dana. Osim njega, pripadnici kraljevačke policije uhapsili su joÅ” četvoricu muÅ”karaca, starosti između 25 i 33 godine, i protiv njih su podignute krivične prijave zbog učestvovanja u ovoj tuči.

O razlozima sukoba koji je doveo do tragičnih posledica u gradu na Ibru se, kao i u selu, i dalje samo nagađa. Prema priči meÅ”tana, sve se pod uticajem alkohola, dogodilo zbog jedne devojke. Najpre je, navodno, zbog nje brat nastradalog mladića uÅ”ao u sukob sa drugim gostima, a potom je NebojÅ”a pokuÅ”ao da ga zaÅ”titi i tragično zavrÅ”io.

- NebojŔa je nedavno stigao kod babe i dede iz Švajcarske gde mu žive i roditelji. OtiŔao je na to slavlje u prijateljstu porodicu, a Ŕta se tamo tačno dogodilo znaju samo oni Ŕto su izazvali i učestvovali u tuči- StraŔno je kako se sve zavrŔilo, u nepovrat ode jedan mladi život - pričaju meŔtani.

U dvoriÅ”tu porodične kuće Milenkovića čuju se tihi jecaji... Deda je kroz suze rekao:

- Ode dedin unuk na put bez povratka... šŸ˜„ Dobar mladić, sportista, teniser. Nema ga viÅ”e i Å”ta ja tu joÅ” mogu da vam ispričam... Ne znam Å”ta se dogodilo, svaÅ”ta se priča. I alkohol je očigledno učinio svoje. Znam samo da sam hteo da umrem kad su mi javili da je teÅ”ko povređen, kada sam otrčao tamo - rekao je on.

NebojŔin brat Filip i ostala rodbina nije htela da komentariŔe razloge sukoba.

- Nisam bio tamo i ne mogu niÅ”ta sa sigurnoŔću da tvrdim. Sve je to rekla-kazala, a naÅ”eg Neboju niÅ”ta ne može da nam vrati - rekao je on.

Autor: Blic

#Kraljevo

#NebojÅ”a Milenković

#Stubal