Kangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za revanš meč protiv Kluža. To će biti odrađivanje posla jer je rezultat iz Beograda 4:0 za naš tim. To će ujedno biti 5. uzastopni plasman Zvezde u evropska takmičenja.

A sve je počelo pre 4 godine dolaskom Vladana Milojevića. Veče 24. avgusta i dalje se prepričava:

IZVOR: TW / @crvenazvezdafk

Te noći zvezde nisu želele da dozvole da Zvezda ispadne. Zvanično 50.000 hiljada zvezda na stadionu nije dalo se evropska epizoda završi. Nezvanično ih je bilo mnogo više od 50.000!

Svako ko je bio te noći na stadionu može da posvedoči o neverovatnoj energiji, o ljubavi, o sreći, o inatu, o borbi, o neodustajanju, o želji za pobedom, o staroj i novoj slavi, o rovovskoj borbi, o pravom ratu na travnatom tepihu. Ljudi na tribinama su se osećali kao braća, vera u pobedu i ljubav prema klubu vukla je napred.

Energija koja je slata sa tribina dočekana je istom količinom energije dole na terenu. Momci koje je okupio Milojević bili su deca Zvezde, a Nenad Milijaš bio je iskusni general koji je znao kako se presudna bitka dobija. Prvu put posle mnogo godina ljubav prema klubu sa tribina poklopila se sa onom na terenu. I sve je kulminiralo!

Sudbina je htela da Radonjić baš tog dana postigne prvenac, sudbina je htela da Borjan ima lepak na rukavicama, sudbina je htela da Pravda nekako progviri ispod svog poveza i namigne crveno-belima. Pauza na poluvremenu je nešto što će se prepričavati.

Svi su znali da samo još 1 gol vodi Zvezdu dalje, svi su ga želeli i dozivali. A onda je Kanga iz svlačionice raspalio i doveo stadion do tačke ključanja! Sve se treslo u tim trenucima, a sve je bilo tako mirno.

Miloje je bio miran. Znao je da ima da se igra još dosta i nije odustao. Odradio je posao do kraja i vratio Zvezdu tamo gde joj je mesto. Vratio ju je u Evropu!

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#kanga

#krasnodar

#zvezda