Meštanin: Niko nije očekivao ovakvu tragediju

PRNjAVOR: Zoran Spasojević (56) iz Prnjavora nožem je više puta ubo suprugu Draganu (53) pre nego što ju je preklao, a nesrećna žena se branila od njega, utvrđeno je obdukcijom njenog tela, saznaje Glas Srpske.

On je ovaj zločin počinio u subotu ujutro u njihovoj prodavnici u prnjavorskom selu Crkvena, nakon čega je presudio sebi strujnim udarom u podrumu kuće.

Prema informacijama navedenog portala, na Draganinom telu pronađeno je više ubodnih rana, ali i odbrambenih povreda.

Stravičan zlločin otkrila je radnica njihove prodavnice koja je došla na posao.

- Ona je zatekla beživotno telo Dragane koja je bila sva u krvi. Zoran je pronađen mrtav u podrumu kuće. On se uhvatio za kablove i tako se ubio strujnim udarom. Kabal mu je bio obmotan oko ruke, a pronađen je i prekidač kojim je uključio električnu energiju - rekao je izvor blizak istrazi.

Meštani Crkvene pričaju da su supružnici i ranije svađali i da su duže vreme imali problema, zbog kojih je čak reagovala i policija.

Oni su ispričali da je kobnog Dragana čistila ispred prodavnice i kada je naišao Zoran, ušla je unutra, a on za njom. Prema njihovim rečima, čula se galama i uzvici, ali oni nisu obraćali pažnju jer su se supružnici i ranije prepirali.

- Niko nije očekivao ovakvu tragediju - rekao je jedan meštanin Prnjavora ne želeći da mu se pominje ime.

Autor: Nebojša Tomašević

#Crkvena

#Prnjavor

#UBISTVO

#muž

#supružnici

#žena