Teodora Džehverović: Duša me boli da zbog ovoga pišete da treba da reaguje socijalna služba...

Tokom jučerašnjeg dana na društvenim mrežama pojavio se video-snimak sa nastupa pevačice Teodore Džehverović na kome se vidi da devojčica na bini tverkuje dok ona peva pesmu Tresi, tresi.

Foto: Printscreen Twitter / @ekxekk

Pomenuti video-snimak možete pogledati u tekstu ispod:

Kako je tverkovanje devojčice pobralo mnoštvo negativnih komentara, kako na društvenim mrežama, tako i u medijima, Teodora Džehverović se oglasila sa opširnom porukom i objasnila da ona ne smatra da je loš primer deci, te se izvinila roditeljima devojčice sa snimka. Ona je takođe dodala da je pomenuti nastup zapravo bio privatna proslava 18. rođendana i na taj način opravdala prisustvo devojčice.

Veliki pozdrav drugari, javljam vam se na ovaj način, jer drugačije u ovom trenutku ne mogu. U poslednjih par dana digla se velika prašina i pompa u vezi mog nastupa na 18. rođendanu. Evo o čemu se radi... Rođendan je bio privatnog karaktera, gde su bili stariji, tinejdžeri, ali i dečica, što je normalno valjda na 18. rođendanu gde zovete svoju rodbinu i njihovu decu. U prvom redu je bila devojčica koja me je svojom energijom zasenila. U momentu sam videla sebe i toliko sam se raznežila. Imala je neverovatan osećaj za ritam i muziku, nisam mogla da je ne izvedem na binu. Dragi narode, ja nisam promenila omladinu, niti uticala na to, niti mogu. Došla su jednostavno neka nova vremena i protiv toga možete da imate loš stav ili da se jednostavno potrudite da u moru svega svoju decu izvedete na pravi put.

Ostatak Teodorine poruke možete pročitati u okviru Instagram objave ispod:

View this post on Instagram

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

IZVOR: IG / @teodoradzehverovic

Autor: redportal.rs

#Teodora Džehverovic

#devojčica

#oglasila se

#tresi tresi

#video