Nije mogla da spava celu noć

Poznati reper Vuk Mob gostovao je sinoć u emisiji Narod pita i napravio pravi karambol. Više o tome možete pročitati u tekstu ispod:

Ono što publika nije mogla da vidi tokom trajanja reklama je momenat kada se reper sukobio sa voditeljkom emisije Dušicom Jakovljević, a sada se potresena voditeljka, nakon burne noći, oglasila i opisala kako se sve odigralo:

- Sinoć sam doživela najveći šok za ove 24 godine koliko radim ovaj posao. Bilo je traumatično, svaka žena bi se odsekla da se neko tako zaleti na nju, pri tom muško. Ja sam zaspala jutros u 6 i probudila sam se u 11 časova jer od šoka nisam mogla da spavam - u jednom dahu je rekla Dušica:

- Da, očekivala sam poruku izvinjenja, ali ništa. Ničim nisam zaslužila onakvo ponašanje, a i da jesam ono ne može da se zasluži. Osuđujem svaku vrstu nasilja, pa čak i da sam ga isprovocirala. Da sve bude gore, ja sam ga 2 minuta pre toga branila, kada ga je napadala gledateljka za koju je on mislio da je neko drugi i to se može videti u emisiji - šokirana je voditeljka koja otkriva kako je došlo do napada na nju:

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

- On je najpre rekao da mora da ide u 1 posle ponoći jer sutra mora rano da ustane, a ja sam mu rekla da bi trebalo da ostane pre svega iz poštovanja prema produkciji Zadruge. Smatrala sam ga za profesonalca i tako sam se ophodila prema njemu. Tu je prvo bio iznerviran, a onda se osetio ugroženim jer ja nisam prekinula gledateljku koja je govorila na temu njegovog privatnog života. Rekao mi je da ja nisam profesionalac i da je trebalo da je prekinem, a ja njemu da on nema kredibilitet da mi govori da sam ja neprofesionalna - objašnjava Dušica koja otkriva detalje sukoba:

- Čekajte, on je nekoliko puta za vreme emisije ustajao da uzme vodu, da ode do toaleta i ja sam neprofesionalna? A onda je počeo da ređa psovke i da spominje moju decu. Za sve to vreme ja sam samo govorila da ne sme tako da razgovara sa mnom. U jednom trenutku sam stajala ispred Đedovića, a predamnom je bio veliki sto koji se koristi za snimanje u jutanjm programu. On je bio malo dalje od stola kada se zaleteo na mene. Da nije bilo tog stola, Vuk bi mi se uneo u lice. Od straha sam se samo vratila 2 koraka unazad i sela na svoje mesto. Tada je obezbeđenje reagovalo i on je izašao iz studija. Bila sam u šoku, tresla sam se, ali ne od straha od njega, nego od šoka. Nekoliko minuta potom sam morala sa osmehom da nastavim emisiju, a i dalje sam se tresla - kazala je Dušica.

Autor: pink.rs / redportal.rs

#Dušica Jakovljević

#Narod pita

#ZADRUGA

#emisija

#vuk mob