Transfer bomba na pomolu

Crvena zvezda nije završila prelazni rok! Dolasci su i dalje aktuelni a poslednji u nizu je napadač! U pitanju je bivši igrač Ajaksa Rišairo Živković, pišu Novosti.rs.

Iz holandskih izvora bliskih igraču saznali smo da će Živković ovog vikenda biti u Beogradu kako bi utanačio sve detalje oko prelaska u Zvezdu. Njegov ugovor sa kineskim Čangčun jataiem zvanično ističe u decembru, ali će moći i ranije da se raskine, tako da bi došao kao slobodan igrač.

Rišario Živković je važio za jednog od najtalentovanijih evropskih fudbalera iz generacije 1996. Prošao je školu Groningena, sa 18 ga je kupio Ajaks u kome je odigrao sedam mečeva u prvom timu, dok je u drugom timu "kopljanika" igrao dve sezone.

Bio je na pozajmicama u Viljemu i Utrehtu. Od 2017. do 2019. sa uspehom nastupa za belgijski Ostende (50 mečeva, 12 golova), odakle je otišao u Čangčun jatai. Opet je dva puta pozajmljivan, prvo u Šefild junajted, pa u Gvanžu RF. Posle dužeg lutanja, Rišario planira da se skrasi u Zvezdi i oživi karijeru, uz pomoć trenera Dejana Stankovića, koga izuzetno ceni.

Autor: novosti.rs

#Ajaks

#Transfer

#zivkovic

#zvezda