Više puta mu bio slomljen nos i telo imalo modrice od glave do pete

Stormi Lorejn Džonson (38) i njen dečko optuženi su za fizičko i zlostavljanje sina Logana Klina, pa čak i podvrgavanje bestijalnosti, kaže policija, prenosi Srbija danas.

Loganovo telo pronađeno je prekriveno odećom na zadnjem sedištu napuštenog automobila.

Džonsonova je u petak prebačena u zatvor okruga Vičita nakon što je izručena iz Nevade. Sudija je odredio njenu kauciju na milion dolara za ubistvo i 250.000 dolara za tužbu podignutu prošle godine za falsifikovanje dokaza.

Džonsonova je prethodno bila zadržana u popravnom domu za žene u Las Vegasu zbog optužbe za zlostavljanje dece. Izručena je iz Nevade, gde su njen bivši dečko Kori Alen Trambul (33) i ona uhapšeni po drugim optužbama nakon napuštanja grada. Trambul je takođe optužen za ubistvo 11-godišnjaka.

Trenutno služi kaznu u državnom zatvoru u Nevadi zbog optužbi za nasilje u porodici smrtonosnim oružjem, razvrat sa maloletnom osobom i zlostavljanje dece.

Policija Las Vegasa podelila je informacije sa policijom Vičita Falls o mogućoj žrtvi skrivenoj u automobilu, dok je policija u Nevadi istraživala slučaj porodičnog zlostavljanja u koji su uključeni Trambul i Džonsonova.

Trambul je 1. put uhapšen pod optužbom za nasilje u porodici u Las Vegasu kada je Džonsonova rekla policiji da je pobegla od njega nakon što ju je tukao i davio više puta metalnim lancem za pse. Imala je brojne slomljene kosti.

Dok je Džonsonova bila na ispitivanju u policijskoj upravi Las Vegas, 27. februara 2020. godine, rekla je policajcima da je njen sin ubijen u gostionici u Vičita Folsu i uputila ih ih je na mesto gde mogu pronaći njegovo telo. Rekla je policiji da su njena deca i ona počeli da se kreću po hotelima kada su 2019. krenuli da žive sa Trambulom. Oni su tog oktobra stigli iz Teksasa u Vičita Fols i ostali do decembra.

Opisala je niz užasnih fizičkih zlostavljanja i mučenja koje je njen sin trpeo dok je porodica živela sa Trambulom. Policija je saopštila da Džonsonova nikada nije pokušala da spreči zlostavljanje, niti je zatražila medicinsku pomoć.

Dečakova starija sestra takođe je opisala svakodnevno fizičko i seksualno zlostavljanje koje su njen brat i ona iskusili, tvrdeći da je i njena majka učestvovala u tome. Objasnila je da je brutalno zlostavljanje njenog brata uključivalo upotrebu ruku, nogu, toljage i noža. Seksualno zlostavljanje njenog brata povremeno je uključivalo bestijalnost.

Petnaestogodišnjakinja je policajcima rekla da je njenom bratu više puta bio slomljen nos i da mu je telo imalo modrice od glave do pete. Rekla je detektivu da je njen brat tučen bez razloga i primoran da spava u ormaru dalje od ostalih. Tinejdžerka je kazala da je Trambul gazio dečaka po glavi otprilike 2 nedelje pre nego što  je ubijen, nakon čega njen brat nije mogao da govori.

Poslednje noći njegovog života, rekla je tinejdžerka, Logana su tukli pojasom, štapom i rukama kada je počeo da ima napade. Majka i njen dečko su tada navodno pokušali da ga nahrane supom kada je počeo da iskašljava krv.

Trambul je tada navodno počeo da traži puls i pokušao da oživi dečaka pre nego što je zaključio da je mrtav.

Policija kaže da je Trambul zatim dečakovo telo bacio u napušteni automobil, a potom porodicu preselio iz grada.

U Teksasu se optužbe za ubistvo kažnjavaju doživotnim zatvorom ili smrtnom kaznom

Autor: srbijadanas.com

#Kori Alen Trambul

#Logan Klin

#Stormi Lorejn Džonson

#UBISTVO