Prema rečima stručnjaka, ovaj slučaj je klasičan primer predatorskog ponašanja odrasle osobe koja zloupotrebljava emotivno i fizički slabiju i nemoćniju osobu od sebe.

U ispovesti za sajt australijski sajt Kidspot, koji je posvećen roditeljstvu i odrastanju, muškarac kojeg je redakcija potpisala pod imenom Stiv otkrio je kako je gubljenje nevinosti u tinejdžerskim danima uticalo na njega i odraslo doba, prenosi Blic žena.

Stiv je izgubio nevinost sa majkom svog prijatelja. On je imao 16 godina, a ona je bila od njega starija 20. Kaže da se kao tinejdžer osećao kao srećnik, ali da je 30 godina kasnije sa psihoterapeutom shvatio koliko je takav odnos imao uticaj na njegov čitav život 😏.

IZVOR: YT / Tekst Tekst

Stiv je prenoćio u kući svog druga posle žurke na kojoj su konzumirali alkohol. Majka njegovog druga ušla je u njegov krevet i legla pored njega. Ispričao je da nije bio šokiran kada ga je poljubila i da je pomislio da mu se sviđa. Dodaje da je mislio da je bio zreo za svoje godine.

- Uvek je obraćala pažnju na mene. Nudila se da me odveze kući posle škole. Postojala je izvesna tenzija kad god smo zajedno - rekao je Stiv.

Posle večeri kad je izgubio nevinost znao je da ne sme nikom da kaže šta se dogodilo. Na njegovo iznenađenje, nastavljao je da se viđa sa njom i da imaju intimne odnose u tajnosti.

Kada je Džejn (majka druga) upoznala nekog drugog, osećao se izdanim.

- Godinama posle svega toga prisećao sam se tih događaja kao nečeg lepog naročito u odraslom dobu, međutim, sve se promenilo kad sam otišao na psihoterapiju - objašnjava Stiv.

Naime, Stiv se obratio stručnjaku u oblasti mentalnog zdravlja zbog problema sa anksioznim i depresivnim epizodama, ali zbog konuzmacije opijata i manjka samopoštovanja.

- Nikad neću zaboraviti kad mi je rekao: 'Kako biste se osećali da znate da je vaš sin koji ima 16 godina u seksualnim odnosima sa ženom koja ima 36?' Tek tada mi je bilo jasno da tu nema nikakvih lepih osećanja i sećanja, već da je posredi zlostavljanje. Sada kada imam 46 godina, loše veze i brak iza sebe, razumem kako život funkcioniše i da nisam to razumeo pre 30 godina - rekao je Stiv.

Prema rečima stručnjaka, ovaj slučaj je klasičan primer predatorskog ponašanja odrasle osobe koja zloupotrebljava emotivno i fizički slabiju i nemoćniju osobu od sebe. Narcisoidan tip ličnosti koji samo misli na sebe i svoje izvitoperene fantazije.

- Ne krivim nju za ono što se desilo. Imao sam problema i pre Džejn, ali je činjenica da je taj odnos uticao na moje odraslo doba - zaključuje Stiv.

Autor: Kidspot / Blic žena

#majka druga

#nevinost

#tinejdžer