Na spisku i poznata starleta 🔽

Reperi Jala Brat i Buba Koreli, koji su pre nekoliko dana dobili zabranu ulaska u Srbiju, nisu jedini sa estrade. Na ovom spisku nalazi se još nekoliko poznatih ličnosti.

Foto: Instagram.com/@bubacorelli

Pevačici Jadranki Barjaktarević takođe je pre nekoliko meseci zabranjen ulazak u Srbiju, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili video-snimci putem kojih se saznalo da je pevala stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Njoj je ulazak zabranjen upravo zbog širenja govora mržnje.

Foto: Printscreen Pink.rs / Instagram.com @amargileofficial/redportal.rs

Starleta Soraja Vučelić već dve godine ne može da uđe u Srbiju, dok njena najbolja drugarica Ana Korać, kao i koleginica Tamara Đurić ne mogu da uđu u Crnu Goru.

- Ovakve spiskove napravile su i Srbija i Crna Gora, pa kao što je za nekoliko stotina građana Crne Gore doneta zabrana prelaska granice, gotovo istom broju ljudi iz Srbije je iz sličnih razloga zabranjeno da uđu u Crnu Goru. Liste nepoželjnih proširivane su više puta i praktično se proveravaju na šest meseci. Osim pripadnika kriminalnih klanova, na njemu su se našle i starlete, pevačice, biznismeni, a sve zbog operativnih informacija koje ukazuju da su bliski s kriminalcima - objasnio je svojevremeno izvor za Kurir.

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink Official

Zabranu ulaska u Srbiju, koja je važila 3 meseca, imao je i pevač Alen Muković nakon što ga je nevenčana supruga Ana optužila za nasilje u porodici. Kako piše pomenuti medij, Alen je u pritvoru bio 71 dan.

IZVOR: YT / Alen Muković

Podsećamo, reperima Jali i Bubi ulaz u Srbiju je zabranjen zbog incidenta na koncertu u Nišu i peticije koja je pokrenuta, o kojoj više možete pročitati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Jala i Buba

#Srbija

#granica

#jadranka barjaktarevic

#soraja

#ulazak

#zabrana