Nedavno je uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak

Darko Lazić nedavno je ušao u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak. Kako pojedini mediji tvrde, uskoro će obelodaniti lepe vesti.

Naime, pevač više ne krije da je lud za Barbarom, te da s njom želi i decu i brak, a kako je siguran da je ona žena njegovog života i da treba s njom da se ženi što pre, priželjkuje da mu baš ona rodi 3. dete.

- Čim se Barbara požali Darku da joj je muka od ovih vrućina ili mu kaže da je hvataju nesvestice, on moli Boga da je trudnoća u pitanju - objašnjava izvor, a prenosi Pink.rs, i dodaje:

- Darko se baš zaljubio, Barbara ga razume jer je i sama pevačica, pa mu ne zvoca ako se zadrži na nastupima, mada i sama je često s njim kad ima tezge pošto rade zajedno. S njom je nekako našao mir i smatra da nema šta da odugovlače. Jedva čeka da i ona zatrudni i da je ženi, kaže da je 3. brak 3. sreća, a čak se na sva usta hvali da će joj, čim ostane u drugom stanju, kupiti stan u Beogradu na vodi ili gde god ona poželi. I ona je luda za Darkom, nekako su se baš našli i vidi se da se vole i da prijaju jedno drugom. Bilo bi lepo da Darku uspe veza sa njom. Trudio se on i sa Anom Sević, i sa Marinom, ali, nažalost, nije im se dalo - završava izvor.

Autor: redportal.rs

#barbara bobak

#darko lazić

#otac