Sprema se još jedan onlajn nastup 🎤

Od kada je u celom svetu zavladao koronavirus pevači su nalazili razne načine da održe kontakt sa publikom. Kako su uživo nastupi svedeni na minimum i održavaju ih samo neki muzičari, morali su da istraže sve mogućnosti onlajn nastupa. Neki su držali lajv koncerte na Instagramu, a neki su se u ovakav način izvođenja malo više upustili i uložili svoje vreme i novac.

View this post on Instagram

Dragi moji, jedva cekam da vidite i cujete sve sto smo vam youbox i ja pripremili! Zato instalirajte na vreme @youboxmusic aplikaciju jer cu na istoj premijerno da izvedem svoju novu pesmu “DOM” ❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️ Volim vas, I CUVAJTE SE🌈🙏🏼

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

IZVOR: IG / @editaaradinovic

Posle uspešnih nastupa Maje Berović i Seke Aleksić, koji su naišli na veliko odobravanje publike, pevačica Edita Aradinović je najavila svoj YouBox nastup. Na koncertu će premijerno izvesti i pesmu Dom. Podsetimo da je prošle nedelje objavljen njen duet sa Eminom Jahović koji već danima ne silazi sa trendinga.

Foto: Printscreen Instagram/@editaaradinovic

Edita je dala uputstva svim zainteresovanim fanovima koji žele da prate koncert. Potrebno je instalirati aplikaciju YouBox na telefonu, a pevačica će naknadno obavestiti o tačnom datumu dešavanja.

Autor: redportal.rs

#Edita Aradinović

#YOUBOX

#nastup

#onlajn