Pop zvezda ponovo iznenadila pratioce na mreži

Američka pop-ikona Britni Spirs ponovo je iznenadila svoje pratioce na Instagramu na skoro identičan način kao pre 20-ak dana, kada je takođe objavila svoje fotografije bez majice. Međutim, Britni je ovaj put ostavila i neobičan komentar uz ovakve fotografije.

- Ne, ljudi, nisam imala operaciju grudi u toku protekle nedelje, niti sam trudna. Na ovim slikama imam sise jer sam proždirala hranu (prethodnih dana) - napisala je ona u vrlo neobičnom postu.

Ona je u nastavku u suštini objasnila da je želela da se oslobodi od svih tereta i pritisaka i na simboličan način - tako što će se razgolititi. Istina, dodala je da nema nameru da se do kraja života skida jer bi to postalo dosadno, ali i da je pokret #FreeBritney (Oslobodite Britni) koji je započet na mrežama pre 3 godine za nju imao i mnogo dublje značenje.

Za sada nismo baš sigurni da li je ona psihički bolje ili ne, ali iz njenih reči se objavljivanje ovih fotografija može protumačiti kao želja da pokaže da je i ona ljudsko biće koje je ranjivo u odnosu na ostatak sveta.

Ako je to u pitanju, nadamo se da će joj taj put pomoći da se oporavi u potpunosti. Konačno. 😕

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

IZVOR: IG / @britneyspears

Autor: redportal.rs

#britni spirs

#majica

#toples