Obrok, poput doručka, možete lako zameniti detoks-napitkom, a popodnevnu kafu zelenim čajem

Voda za piće jedna je od najboljih stvari koje možete učiniti za svoje zdravlje jer pomaže u izbacivanju toksina iz vašeg sistema i ubrzava vaš metabolizam. Detoks vode su kombinacija raznog voća, povrća i bilja, piše Magazin Novosti.

Neki od najčešćih izbora vode za detoksikaciju uključuju sledeće sastojke: limun, limeta, lubenica, narandže, mango, jagode, borovnice, kupine, maline, grejpfrut, kivi, krastavac, nana, bosiljak, peršun, cimet, ruzmarin 🍋🍊🍈🍓🌿.

Da biste napravili vodu za detoksikaciju, jednostavno stavite sastojke po svom izboru na dno staklenog bokala i napunite ga ledom, a zatim dodajte vodu. Ostavite da se ohladi sat vremena pre služenja. Možete zameniti slatka pića, kao što su sokovi, energetska pića i gazirana pića, ukusnim kombinacijama detoks-vode kako biste očistili svoje telo, povećali metabolizam i nivo energije i izgubili težinu 😎.

Obrok, poput doručka, možete lako zameniti detoks-napitkom, a popodnevnu kafu zelenim čajem. Što više detoks-vode popijete tokom dana, to bolje. Jednostavno pronađite detoks-napitak koji najbolje odgovara vašem ukusu.

Autor: magazin.novosti.rs

#biljke

#toksini

#zdrav život