Jovana: Ovde je naneta jedna duševna bol, ovo ne može ni na jednom sudu da se plati!

Voditeljka Jovana Jeremić veliku pažnju na društvenim mrežama, ali i u medijima, izazvala je kada je u jednoj emisiji govorila o svom školovanju i tom prilikom otkrila kako joj je tada učinjena velika nepravda jer u godini kada je ona trebalo da postane đak generacije, ta titula nije dodeljena.

Da voditeljku ova nepravda još uvek boli, pokazala je i kada je nedavno posetila OŠ Sava Kerković u Ljigu i istakla da joj je to i dalje trauma.

Naime, Jovana je obišla školu, ali suze nije mogla da sakrije, što se video na video-snimku koji je objavio Blic.

- Ovde je naneta jedna duševna bol, ovo ne može ni na jednom sudu da se plati - kazala je voditeljka koja 16 godina nije kročila u dvorište pomenute škole, pa dodala:

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Ja nisam dobila odgovornost tih ljudi koji su mi to uradili, oni nisu odgovarali za to što su meni uradili pravno, ali samo ću ti reći jednu informaciju, jesu životno, odgovarali su pred Bogom, dovoljno je - poručila je Jovana.

Jovana je tokom intervjua za pomenuti medij otkrila da ćemo uskoro saznati na kojoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom ćemo moći da je gledamo, s obzirom da se o njenom odlasku sa Hepija danima pisalo.

Voditeljka je za kraj dodala da ju je upravo to što je uskraćena za titulu đaka generacije dovelo to toga da postane Jovana Jeremić kakva je danas. 😎

Autor: redportal.rs

#OŠ Sava Kerković

#jovana jeremić

#đak generacije